Autunno Wijndegustatie – 3 & 4 november

Op 3 & 4 november organiseren we weer onze jaarlijkse herfstdegustatie. Proef, ruik, kijk en leer (bijna) ons hele aanbod aan Italiaanse wijnen kennen tijdens deze gezellige dagen.

We introduceren deze degustatie ook een nieuw wijndomein. Nittardi uit Toscane komt op bezoek om je te laten kennismaken met hun wijnen. Meer info over Nittardi kan je hier lezen.

Nieuw deze editie: op zaterdag 2 november kan je bij Ristorante Italia genieten van een aangepast suggestiemenu met bijpassend de nieuwe wijnen van Nittardi. Reserveren voor een tafeltje op zaterdagavond 2 november kan op deze website. (via www.ristoranteitalia.be

Meer info en veelgestelde vragen kan je hier vinden.

Praktische info

Inschrijven kost €10 per persoon, deze vervalt bij een aankoop van €100. Voor elke deelnemer voorzien wij een bordje antipasto. Er zijn ook altijd enkele pasta’s te verkrijgen.

Je kan kiezen voor volgende proefmomenten:

  • Zondag 3 november om 14u.
  • Zondag 3 november om 17u.
  • Zondag 3 november om 20u.
  • Maandag 4 november om 19u.

Elke moment duurt 2u30, zodat er genoeg ruimte is tussen de verschillende groepen.

Belangrijk! Indien je graag in groep komt, maar apart een ticket besteld, geef ons dan een seintje op voorhand. Anders kunnen wij niet garanderen dat wij jullie samen aan één tafel kunnen zetten.

Hou er ook rekening mee dat tickets tot 24 uur voor het evenement worden gerestitueerd, daarna zijn ze niet-restitueerbaar. 

Benvenuto!

Yip & Isabelle & Team Italia