Menu
Uiteten met een allergie of intolerantie, deel het ons vooraf mee.
Wij houden er graag rekening mee.
Suggestiemenu
ANTIPASTO
Tartaar van tonijn en panzanella
—
PRIMO
Tortelloni di carne in brodo
—
SECONDO
Everzwijn
gebakken polenta / broccolini / sausje van bospaddenstoelen
OF
Vis wat de zee ons vandaag brengt
Puree van butternut pompoen / zeekraal / wortel / geroosterde amandelschilfers
—
DOLCE
Dessert van de chef
3-gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): 50 euro per persoon
4-gangen (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert): 60 euro per persoon
Antipasto
Antipasti Italiano – Per tafel
Assortiment van de fijnste Italiaanse vleeswaren en kazen
15 euro p.p.
Frittura di pesce misto – Per tafel (minimum 2 personen)
Gefrituurde verse Noordzee calamari, gamba, sardienen en spiering met onze huisgemaakte tartaar.
Dit is een aanrader op een warme zomer dag.
Per tafel – 19 euro p.p
Starter
Carpaccio di carne ‘Fassona Piemontese’
Carpaccio van Piemontese, afgewerkt met basilicum olie, parmigiano en rucola.
– 18 euro –
Vitello Tonnato
Carpaccio van kalf, tonijnsaus, kappers en gekonfijte tomaten.
Deze klassieker zal je overal in Italië terug vinden, maar is van origine uit Piemonte. Het zacht gegaarde kalfsvlees afgewerkt met een sausje op basis van tonijn is een verrassende combinatie.
– 19 euro –
Scampi in panko
Scampi in een krokant korstje, kruidensalade, huisgemaakte tartaar.
– 20 euro –
Ravioli della Nonna
Huisgemaakte ravioli gevuld met ossenstaart & spinazie, sausje van pure tomaat.
Al honderden, duizenden ravioli heeft Nonna in haar leven gemaakt. Die ervaring en liefde proef je terug in deze pastabereiding.
– 16 euro –
Parmigiana di Melanzane
Lasagna van aubergine gegratineerd in de oven met scamorza affumicata.
Scamorza is een typische kaas uit het zuiden van Italië die voornamelijk van koe melk gemaakt is en licht gerookt.
– 14 euro –
Pasta
Cannelloni ricotta e spinaci
Huisgemaakte cannelloni, gevuld met ricotta en spinazie uit onze tuin. Gegratineerd in de oven met parmigiano en mozzarella.
– 16 euro –
Spaghetti con vongole in bianco
Spaghetti met vongole, olijfolie, look, peterselie
– 22 euro –
Orecchiette al gorgonzola, spinaci e polpettine
Orecchiette met gorgonzola, room, spinazie en gehaktballetjes
– 22 euro –
Lasagna
Huisgemaakte lasagne bolognese.
– 16 euro –
Ravioli della Nonna
Huisgemaakte ravioli gevuld met ossenstaart & spinazie, sausje van pure tomaat.
Al honderden, duizenden ravioli heeft Nonna in haar leven gemaakt. Die ervaring en liefde proef je terug in deze pastabereiding.
– 21 euro –
Ragù alla bolognese
Klassieker uit Italië met huisgemaakte tagliatelle.
– 19 euro –
Penne meatballs
Penne met gehaktballen en tomatensaus, Parmigianokaas.
– 18 euro –
Spaghetti scampi & pesto
Spaghetti met pesto van rucola, tomaatjes en tijgergarnalen.
– 22 euro –
Menu per i piu piccoli
Zuppa al pomodoro con polpettine
Tomatensoep met gehaktballetjes
– 5 euro –
Tagliatelle Bolognese
– 15 euro –
Lasagna
– 16 euro –
Escalope con insalata e patatine
Kalfslapje gepaneerd met salade en frietjes.
– 19 euro –
Carne e pesce
Escalope Parmigiana con patatine o pasta
‘’klassieker sinds 1976’’. Kalfslapje gepaneerd en gegratineerd in de oven met een sausje op basis van parmigiano. Met frietjes of pasta.
– 28 euro –
Ossobuco con tagliatelle fatta in casa
Klassiek bereide kalfsschenkel met huisgemaakte tagliatelle
– 29 euro –
Filet pur van Belgisch witblauw
Een malser stukje vlees ga je niet vinden als het Belgisch wit-blauw.
Keuze uit “Al pepe” of “dello chef” met handgesneden frietjes.
– 38 euro –
Gamberoni all’italiana, tagliatelle fatta in casa
Gebakken gamba’s, puur bereid in olijfolie, verse tomaat en look
met huisgemaakte tagliatelle.
– 29 euro –
DOLCE
Tiramisu
Tiramisu is hèt Italiaanse dessert. De naam betekent letterlijk ’trek mij omhoog’, wat zoveel inhoudt ‘maak mij blij’.
– 9 euro –
Spuma al limone
Schuimig geklopt ijs met citroen, heerlijk fris na een stevige maaltijd.
– 9 euro –
Kinderijsje
Een bolletje ijs naar keuze met snoepjes, het kinderijsje is ook beschikbaar voor grote kinderen.
– 6 euro –
Moelleux
Moelleux van donkere Madagaskar chocolade met een bolletje ijs naar inspiratie van de chef.
– 11 euro –
De romeinen hadden ook hun limieten
Vanaf 5 personen, gelieve de keuze te maken uit 3 voorgerechten
en/of 3 hoofdgerechten.
Indien U een ander bijgerecht wenst dan voorzien, vragen wij een supplement van 4 euro.
Grazie mille !